Sommarens kursprogram 2022 är ute nu!

AimpointQnAPutting.jpg

 

Snart är sommaren här!

Nu finns mina närspelslektioner och spellektioner tillgängliga för bokning.

 

Spellektioner
Spela 9 hål med mig och få återkoppling på vad jag sett under spelet.

Från och med denna vecka erbjuder jag spellektioner på banan på fredagar kl 10.00 från tee 1. Det finns plats för 2 personer som spelar 9 hål med mig där vi pratar strategi och hur du väljer slag runt greenen eller hur du tänker på rutiner och klubbval från tee.  

Du hittar tillgängliga datum i bokningsfunktionen här på min hemsida eller genom att fråga i receptionen, dessa pågår från denna vecka till slutet av augusti.

Längd: 2 timmar. Pris: 1000kr. Är du inte medlem på Ullna tillkommer greenfee.

Boka här

 

Närspelskurser – sänk dig i sommar

Under sommaren håller jag dessa närspelskurser, passa på att vässa ditt närspel inför säsongen.

Puttkurs
Vill du lära dig hur du bör träna för att bli bättre på att putta? Här är en puttkurs där du får lära dig hur du tränar puttning mest effektivt, längdkontroll och startriktning. I slutet av kursen får du ett kompendium med allt vi gått igenom. Ett måste om du verkligen vill bli en bättre puttare och eliminera tre-puttarna.

Längd: 3 timmar. Pris: 900kr

Boka här

 

Chip & Pitchkurs
Detta är kursen för alla kategorier av spelare; alla får något matnyttigt med sig att träna på. Här tränar vi på alla slag inom 40m från flagg, så som chip och pitch. Dessa kallar jag för Finessewedgar. Efter avslutad kurs får du ett kompendium med allt vi gått igenom på kursen. En väldigt nyttig kurs för dig som vill förkovra dig i närspel.

Längd: 3 timmar. Pris: 900kr

Boka här

 

Bunker & Lobbkurs
Den här kursen är ämnad för alla korta, höga slag runt greenen samt bunkerslag. Det är ett måste för dig som vill utveckla ditt närspel och ha fler verktyg i verktygslådan när du hamnar i trängda lägen runt greenen. Naturligtvis medföljer alltid ett kompendium digitalt för alla som önskar och har deltagit i kursen.

Längd: 3 timmar. Pris: 900kr

Boka här

 

Greenläsningskurs Aimpoint
Du kanske har lagt märke till Dustin Johnson mfl som läser greenen med fötterna? Här är din möjlighet att lära dig tricket! Som AimPoint Level 2-certifierad instruktör bjuder jag in dig till en kurs i att på ett otroligt enkelt sätt lära dig att läsa greenerna med fötterna. Här går vi igenom fart, grunderna i greenläsning och rutinerna i hur du tränar detta. Vi går igenom korta puttar inom 2m, mellandistans 2-6m, långa puttar på 8m och längre och till sist hur du läser en putt som har en dubbel break, dvs som bryter av åt båda hållen. Slutligen lär jag dig hur du kalibrerar din hastighet till stimpen (hastigheten på greenen). Som vanligt i mina kurser kommer ett gediget material med hem på mailen med det vi har gått igenom under dagen.

Längd: 3 timmar. Pris: 900kr

 Boka här

 

 

Vill du ta flera kurser?

Närspelskortet: bättre och snabbare
Nu har du möjlighet att köpa ett rabatterat närspelskort där du får tillgång till alla fyra kurser, men betalar endast för tre. Blanda hur du vill. Slå till på alla fyra, eller om du föredrar att gå samma flera gånger går det också bra.

 

Närspelskortet köper du under Packages i menyn. Sedan går du in på Group, hittar de kurser du vill boka och använder ditt paket som betalning.

Pris: 2700 kr.

 

Vi ses!

- Hempa

 

 

 

Tillbaka

Prenumerera på Henriks nyhetsbrev

Registrera dig idag!