FÖLJ MED HEMPA TILL VACKRA MAZAGAN!

golf-plaisir-bild1.jpg

MAZAGAN | 13 - 20 APRIL, 2019

Välkommen till underbara Mazagan. Här spelar man golf längs Atlantkusten och bor på det mycket trevliga hotellet Mazagan Beach Hotel. När ni inte spelar golf finns det många andra aktiviteter att ägna sig åt.

Legendaren Gary Player verkar vara populär i Marocko, för Mazagan är inte den enda banan han har designat i Marocko. Player-banor är generellt sett ganska långa och Mazagan är inget undantag. Det är ett antal hål som går hela vägen ner till havet och alla dessa har en tydlig linkskaraktär. Detta är en modern golfbana som givetvis kan vara ganska tuff när vinden ligger på, men från tee har man gott om plats då fairways är förhållandevis breda. Greenerna är stora och bitvis undulerade med spännande och intressanta avrinningsområden. Banan sköts av Troon Golf vilket borgar för utmärkt finish på banan och hög servicenivå.

Banans kvalitet motsvaras väl av nivån på boendet. Mazagan Beach Hotel är byggt som en modern marockansk borg med den stora kringbyggda poolterrassen i centrum. Anläggningen öppnade i oktober 2009. Allt är fortfarande tipptopp och anläggningen rankas som en av Marockos bästa resorter. Det är inte bara golfen som lockar gäster till hotellet, många badgäster kommer bara för att njuta av värmen, den 7 km långa egna stranden och hotellets alla faciliteter. Här finns det mesta av det bästa och det stora casinot drar även till sig internationella jetset-kändisar.

Läs mer och boka

Tillbaka

Prenumerera på Henriks nyhetsbrev

Registrera dig idag!